НАШАТА КОМПАНИЯ

Започнахме нашето бизнес пътуване през 1992 г., подсилени от ясна визия, която ни призовава да предложим на всяко семейство ежедневното качество на живот, което заслужава.

Успяхме да отговорим на този призив заради вашата вяра и доверие в нас и нашите постоянни ръководни принципи, на които ние много държим и които водят по пътя ни към успеха. Принципи като отговорността, иновациите, динамичното еволюционно развитие, социалният принос, конкурентоспособността и използването на най-добрите налични технологии са трайни аспекти на нашата корпоративна култура. Днес “Бейт”, голямо българско предприятие, продължава пътуването си със същия импулс и ангажираност.

Винаги приятелски, винаги лоялен, винаги пионерски, нашата компания изгражда доверие и лоялност на потребителите от поколение на поколение с продукти, които са спечелили сърцата и умовете на българските домакини от времето, когато са започнали да ги използват.

 

За Вас

За грижата за Вашия дом … което е наша грижа

Нашата мисия

Да се определят по-високи стандарти на производителност, насочени неуморно към производството на водещи продукти.

Да изследваме и проследяваме нуждите на потребителите и да произвеждаме продукти, които утвърждават твърдо връзката между цена и качество.

Да допринасяме винаги във вечната борба за подобряване на качеството на живот на българското семейство.