Нашата компания

Бейт АД е дружество, специализирано за перилни препарати на гръцката компания Rolco Bianil – създадена през 1992 година. През 2000 г. компанията инвестира над 2 млн. евро в изграждането на административна и складова база център в София(Казичене), който през 2006 г. се използва и като разпределителна станция за дейността на дружеството на износ в съседни страни. През 2007 г. Бейт започна изпълнението на 2,5 милиона евро инвестиционен план за изграждането на модерен логистичен център и складова база с площ от над 5 000 кв.м. в София(Казичене).  През следващите години дейността на компанията се разшири благодарение на успешно сътрудничество с чуждестранни партньори и Бейт започна да разработва проект за услуги за продажба.

Нашите продукти могат да бъдат открити в над 5 000 търговски обекта в цялата страна, включително най-големите търговски вериги, опериращи на българският пазар. Бейт разшири своята дистрибуторска мрежа и в момента работи с повече от 35 дистрибутори и подистрибутори в цялата страна.

През нашето развитие ние се стремим да бъде социално отговорна, динамична и модерна компания, да разберем и да отговаряме на нуждите на нашите клиенти.

 

Нашата сила … Вашето доверие!

Започнахме нашето бизнес пътуване през 1992 г., подсилени от ясна визия, която ни призовава да предложим на всяко семейство ежедневното качество на живот, което заслужава.

Успяхме да отговорим на този призив заради вашата вяра и доверие в нас и нашите постоянни ръководни принципи, на които ние много държим и които водят по пътя ни към успеха. Принципи като отговорността, иновациите, динамичното еволюционно развитие, социалният принос, конкурентоспособността и използването на най-добрите налични технологии са трайни аспекти на нашата корпоративна култура. Днес “Бейт”, голямо българско предприятие, продължава пътуването си със същия импулс и ангажираност.

Винаги приятелски, винаги лоялен, винаги пионерски, нашата компания изгражда доверие и лоялност на потребителите от поколение на поколение с продукти, които са спечелили сърцата и умовете на българските домакини от времето, когато са започнали да ги използват.

 

За Вас

За грижата за Вашия дом … което е наша грижа

От нашето начало и до днес, след дълъг период на развитие, все още сме динамична и развиваща се компания. Ние извличаме силата си от ангажираността и приноса на нашите хора и от нашата водеща визия, която ни призовава да предоставим на нашите клиенти първокласни продукти, предназначени да подобрят ежедневното качество на живот на всяко семейство.

Целите, които ни водят и към които сме ангажирани и служи като водещи принципи в нашето предприятие, са изброени по-долу:

 

  • Отговорности
  • Иновация
  • Динамично Развитие
  • Социални отговорности
  • Конкурентноспособност
  • Използване на най-модерната технология

 

Ние се ангажираме винаги да работим усилено с ясно чувство за мисия, почтеност и увереност, като същевременно зачитаме вътрешната и външната среда на нашата компания. Тези ценности ни помагат във всички наши ежедневни корпоративни дейности и правим каквото е възможно да изпълним нашата мисия и целите, които сме наложили както за нашата компания, така и за самите нас.

Ние сме много горди, че непрекъснато усвояваме лоялността на българските потребители; че сме в състояние да развием стабилни дългосрочни работни отношения с нашите клиенти въз основа на взаимно уважение; че продължаваме нашето бизнес пътуване със същия ентусиазъм, решителност и ангажираност към мечтата, с която започнахме; и че предлагаме продукти с най-високо качество, предназначени за постоянно печелене и изграждане на лоялност на потребителите от поколение на поколение.